Make your own free website on Tripod.com
Pembuka bicara | Mengenali Punca-Punca Penyakit | Cellfood & Testimoni | Bukti ujian saintifik dan keselamatan cellfood | Keratan akhbar tentang penyakit & kesihatan | Lain-lain Pemakanan Kesihatan | Hubungi Kami/ Soal-Jawab Kesihatan | Berminat dalam Perniagaan Kesihatan? | Maklumat Kesihatan dan Penyakit

KEHIDUPAN DAN KESIHATAN

Sihatkan Sel, Sel Sihatkan Kita

 

Konsep SEL yang Sihat : Sihatkan Sel,  Sel sihatkan Kita       

 

 

 

Kita sebenarnya adalah sel. Badan manusia terdiri daripada kombinasi 70-80 trilion sel. Kualiti kesihatan kita sebenarnya adalah kualiti hidup sel kita. Cara pemakanan berkhasiat yang mengandungi mineral, vitamin, enzim dan antioksidan adalah sangat penting dalam mengekalkan badan yang beralkali. Apabila kita menukar persekitaran dalaman badan kita dengan memberinya makanan, menjadikannya beralkali dan membekalkan oksigen kepada sel, sel di dalam badan kita sendiri boleh membantu memulihkan penyakit yang sedia ada dengan izin Tuhan.

cf1.jpg

CELLFOOD adalah produk kesihatan untuk semua kehidupan, dicipta berasaskan oksigen dan hidrogen dengan kaedah yang canggih. CELLFOOD telah membekalkan kebaikan, nutrisi yang selamat selama lebih 40 tahun, tanpa sebarang toksin atau kesan memudaratkan.

cf2.jpg

CELLFOOD, dihasilkan oleh Everett L. Storey adalah satu formula proprietari yang terdiri daripada kepekatan mineral koloid bertenaga tinggi. Deuterium Sulfate Di-base dan Di-polar di dalam CELLFOOD merupakan satu sumber oksigen dan sistem penghantaran yang hebat kepada badan pada tahap sel.

cf3.jpg

Para saintis telah mengenal pasti bahawa kebanyakan penyakit dan jangkitan adalah disebabkan oleh kekurangan oksigen pada tahap sel. Formula ini membekalkan tahap oksigen dan hidrogen nasen semula jadi yang tertinggi dalam bentuk tambahan bagi meningkatkan tenaga, ketahanan dan kesihatan semula jadi.

cf4.jpg

2.jpg

1.jpg


CELLFOOD mempunyai kebolehan unik untuk memisahkan molekul air menjadi hidrogen nasen dan oksigen nasen. Teknologi Pemisahan Air membolehkan pembebasan gas hidrogen dan oksigen secara serentak dalam satu tindak balas rantai yang melibatkan 1/500 000 daripada kelembapan yang ada pada suatu masa tertentu. Pemisahan air dicapai dengan memindahkan dan melemahkan elektron pengikat (pindahan ionik) molekul air terhadap oksigen dan menjauhi hidrogen.

CELLFOOD membolehkan ikatan dalam pengagihan elektron menjadi tidak simetri (polar). Molekul air boleh dikatakan sebagai Di-polar, dengan atom oksigen bertindak sebagai polar negatif dan atom hidrogen bertindak sebagai polar positif.

Formula ini mengandungi protein "aerobik", 17 jenis asid amino, 34 jenis enzim, 78 jenis mineral dan unsur surih, deutron, elektrolit dan oksigen terlarut. CELLFOOD meningkatkan penyerapan nutrien dan metabolisme. Ia menggalakkan kebolehdapatan vitamin, mineral, herba dan nutrien lain. CELLFOOD membolehkan badan berfungsi secara bersih dan berkesan, membawa kepada peningkatan tahap tenaga.

CELLFOOD (Deutrosulfazyme) merupakan ciptaan terunggul Dr. Everett Storey yang merupakan formula eksklusif berpaten di dunia, cecair pekat dalam bentuk koloid yang diionkan dan bertenaga, "Akta Kebebasan Deuterium" dalam persidangan Kongres ke-99 Amerika Syarikat membuktikan CELLFOOD boleh menyalurkan 130 zat asasnya yang diperlukan setiap sel dalam 30 saat hingga 3 minit. Ia kaya dengan 78 jenis unsur surih ionic/koloid dan mineral (34 daripada tumbuhan fosil dipetik daripada tanah asal dan 44 daripada lautan selatan bersih yang mengelilingi New Zealand, tidak bertapis dan masih mengandungi unsur surih semula jadi), bersama dengan 34 jenis enzim, 17 asid amino, oksigen terlarut dan semua larutan terapung di atas larutan Deuterium Sulfat. Sebagai mineral sempurna dan pemakanan tambahan, CELLFOOD mempertingkatkan aktiviti biokimia pemakanan dan membekalkan kepada badan bahan yang disingkirkan oleh gaya kehidupan dan teknologi zaman moden ini.

Semua elemen dalam CELLFOOD diekstrak dari bahan semula jadi dari daratan dan lautan. Ia dihasil dengan kaedah kriogen (menggunakan kesejukkan lampau) dan bukan melalui proses kimia, bebas daripada sebarang toksin. CELLFOOD juga tidak beralkohol, tidak berglukosa dan tidak mengandungi ramuan yang dilarang oleh Pertubuhan Olahragawan Antarabangsa, Profesional dan Amatur. Untuk orang yang banyak makan daging, CELLFOOD boleh membekalkan nutrien tambahan dan protein serta khasiat-khasiat sayur-sayuran. Bagi pengamal vegetarian, ia merupakan zat tambahan yang terbaik.

CELLFOOD, hasil produk formula proprietari di era milenium ini bertindak melalui tindakbalas catalyze antara ion hydrogen yang terus-menerus akan menceraikan air dalam badan menjadi hidrogen dan oksigen serta mengekalkan nisbah hidrogen dalam badan pada kadar yang paling sesuai, dengan itu kita akan memiliki bahagian dalaman badan yang bersih dan sihat selalu.

Kesimpulannya, banyak penyakit terjadi adalah akibat hilangnya keseimbangan dalaman badan terutama di peringkat sel. Ini disebabkan faktor persekitaran dan gaya hidup kita yang kurang baik. Saintis mengenal pasti terdapat 4 faktor utama punca penyakit yang dikesan di peringkat sel iaitu radikal bebas (toksik), kurangnya oksigen, badan berasid dan pengambilan khasiat yang tidak seimbang.

      Cellfood dicipta untuk membantu merawat pelbagai penyakit dengan cara merawat punca kejadian penyakit tersebut di peringkat sel. Dengan izin Tuhan, pengambilan Cellfood dapat merawat 4 faktor utama punca penyakit yang dibincangkan sebelum ini. Ini disokong oleh ramai pengguna produk ini dari dalam dan luar negara.

 

KLIK DISINI UNTUK TESTIMONI MALAYSIA>>

Kencing Manis

Sakit Saraf,

Lelah,

Barah Rahim,

Kencing Manis & Ketumbuhan di Rahim

Kencing Manis

Ketumbuhan di Rahim

Penyakit Urat Saraf

Masalah Jantung

Kayap, Penglihatan Kabur & Beruban

Kencing Manis,

Kencing manis & Buasir

Strok

Retak Tulang

Penyakit Mata

Penyakit Urat Saraf

Kencing Manis & Tekanan Darah Tinggi,

Osteoporosis

Kejang Otot

Down Syndrome

Kencing Manis

Kencing Manis

Kekejangan , 

Ketumbuhan di Tengkuk

Jantung Berlubang, Paru-paru lemah, Daya Ketahanan Badan Lemah & Mudah Demam Selsema

Migrain, Asid Urik, Sakit Pinggang

Kanser Usus, 

Kencing Manis, Tekanan Darah Tinggi, Penyakit Jantung

Hidung Sensitif, Sakit Pinggang & Tulang , 

Akne Sista dan Katar (jerawat teruk), 

Thalassemia Major,

Deman Denggi,

Asma (50 tahun), Kayap (5 tahun), Gout (5 tahun), Migraine, Mudah selesema kalau cuaca sejuk & Rabun, 

Sakit pinggang, Arthritis, Gout pada tangan & kaki dan Kesukaran untuk tidur

Sakit dada, Rambut gugur, Penglihatan kabur dan Sesak nafas

 

KLIK DI SINI UNTUK TESTIMONI ANTARABANGSA >>

 

AWAS !! Sesetengah pihak yang kurang bertanggung jawab mungkin mendakwa produk mereka sama dengan CELLFOOD. Ini adalah suatu PEMBOHONGAN !! Kami tidak bertanggungjawab sekiranya sesuatu yang buruk menimpa anda sekiranya menggunakan produk tiruan ini..

 

 

 

 

 

 

DR AMIR : 017 242 2407